Gå til innholdet
utgangspunkt-ingebrigt-2

Vi er på vakt

Dyktige ansatte sørger for at TrønderEnergi hvert minutt og hvert sekund gjennom hele året produserer og selger fornybar energi gjennom vann- og vindkraft. Vi produserer årlig 2,1 TWh (2,1 milliarder kilowattimer) eller fortalt på en annen måte; tilsvarende forbruket til hele Trondheim by et helt år. All produksjon selges på kraftbørser. I tillegg er vi operatør for ytterligere 1,2 TWh. Selskapet er hel- eller deleier i 18 vannkraftverk og 4 vindkraftverk, og er en av Norges mest effektive innen kraftproduksjon. Pr i dag har vi 51 vindturbiner i 4 vindparker.

Vi har flere kunder vi selger operatørtjenester til, flest innen vann, men i økende grad innen vind, og nå også med en tysk kunde gjennom Stadtwerke München. I oktober 2018 utløste vi en opsjon på å være operatør for Roan vindkraftverk, noe som betyr at vi får ytterligere 71 vindturbiner i vår driftsportefølje i 2021. I tillegg kommer de 4 nye vindparkene som vi starter å bygge i 2019, så i løpet av 3 år vil vi drifte og vedlikeholde i underkant av 300 vindturbiner.

Vårt tjenestespekter spenner fra drift og vedlikehold til produksjonsplanlegging med styring av anlegg og til salg/optimering av porteføljer på kraftbørser.

REN
TRØNDER
ENERGI
Alltid