Gå til innholdet
utgangspunkt-ingebrigt-2

Vi er på vakt

Dyktige ansatte sørger for at TrønderEnergi hvert minutt og hvert sekund gjennom hele året produserer og selger fornybar energi. Vi produserer årlig 2,1 TWh (2,1 milliarder kilowattimer) eller fortalt på en annen måte; tilsvarende forbruket til hele Trondheim by et helt år. All produksjon selges på kraftbørser. I tillegg er vi operatør for ytterligere 1,2 TWh. Selskapet er hel- eller deleier i 18 vannkraftverk og 4 vindkraftverk, og er en av Norges mest effektive innen kraftproduksjon. Pr i dag har vi 51 vindturbiner i 4 vindparker.

Vi har flere kunder vi selger operatørtjenester til, flest innen vann, men i økende grad innen vind, og nå også med en tysk kunde gjennom Stadtwerke München. I oktober 2018 utløste vi en opsjon på å være operatør for Roan vindkraftverk, noe som betyr at vi får ytterligere 71 vindturbiner i vår driftsportefølje i februar 2021. I tillegg kommer de 4 nye vindparkene som vi startet å bygge i 2019, så i løpet av 3 år vil vi drifte og vedlikeholde i underkant av 300 vindturbiner.

Vårt tjenestespekter spenner fra drift og vedlikehold til produksjonsplanlegging med styring av anlegg og til salg/optimering av porteføljer på kraftbørser.

REN
TRØNDER
ENERGI
Alltid
 • Postadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 9481 Torgarden, 7496 Trondheim
  Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  Telefon: 73 60 30 00
  Kontakt oss
   
 • © TrønderEnergi AS | Personvern
  Webdesign og webutvikling: Increo