Gå til innholdet
marked

Personvernerklæring for TrønderEnergi

Vi tar ditt personvern på alvor.
I det følgende vil vi orientere om vår behandling av personopplysninger.
Når du bruker nettsiden vår, kontakter vår organisasjon eller søker jobb, vil TrønderEnergi behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er:

 Selskap TrønderEnergi Nett AS  TrønderEnergi Service AS     
 Daglig leder     Bjørn Rune Stubbe  Trine Sørensen    
 Adresse  Postboks 9480 Torgarden, 7496 Trondheim Postboks 9481 Torgarden, 7496 Trondheim    
 E-post  firmapost@trondenerginett.no  firmapost@tronderenergi.no    
 Telefon  73 50 00 50  73 54 16 00    
 Org.nr   978631029  992111372    
 ______________ _____________________________________________ ____________________________________________    
 Selskap  TrønderEnergi Kraft AS      
 Daglig leder   Tormod Eggan      
 Adresse  Postboks 9481 Torgarden, 7496 Trondheim
     
 E-post  firmapost@tronderenergi.no      
 Telefon  73 54 16 00      
 Org.nr  878631072      
 ______________ _____________________________________________ ____________________________________________    
 Selskap  TrønderEnergi AS      
 Daglig leder  Ståle Gjersvold      
 Adresse  Postboks 9483 Torgarden, 7496 Trondheim      
 E-post  firmapost@tronderenergi.no      
 Telefon  73 54 16 00      
 Org.nr  980417824      
         

1.       Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn.

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Behandling: Administrere ditt kundeforhold, gi deg de tjenestene du har registrert deg for, gjennomføre leveransen og faktureringen.  
Personopplysninger: Vi behandler de personopplysningene du oppgir når du registrerer deg hos oss og opplysninger som du på annen måte gir fra deg, for eksempel til din kraftleverandør. Eksempler på personopplysninger som vi utveksler mellom netteier og kraftleverandør kan være navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer, målepunktID, fødselsnummer. Vi innhenter og lagrer ditt personnummer fra folkeregisteret.
Interesseavveining: Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å administrere ditt kundeforhold.
Personvernerklæring TrønderEnergi Nett AS.

Behandling: Besvare henvendelser som kommer inn via firmapost@tronderenergi.no
Personopplysninger: e-postadresse samt eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. 
Interesseavveining: Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å hjelpe deg med det du lurer på.

Behandling: Sende ut nyhetsbrev fra TrønderEnergi.
Personopplysninger: e-postadresse samt eventuelle personopplysninger du selv registrerer i Nyhetsrommet. MyNewsdesk er databehandler. Ved å abbonere på vårt nyhetsbrev samtykker du i at kontaktopplysninger blir lagret i vårt elektroniske arkiv. Data blir ikke misbrukt eller solgt.

Interesseavveining: Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement gjennom "Slutt å følge" i nyhetsbrevet.

Behandling: Behandling av jobbsøknader skjer i vårt rekrutteringssystem hvor Webcruiter AS er databehandler. Ved å søke jobb hos oss samtykker søkere i at opplysninger blir lagret i elektronisk arkiv. Data blir ikke solgt, byttet eller videreformidlet til tredjeparter.
Personopplysninger: CV, søknad, attester og referanser. 
Interesseavveining: Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt ved å sende inn søknad.

Behandling: Kameraovervåking av hovedkontor, montørstasjoner og anlegg.
Personopplysninger: Film og bilde av personer som oppholder seg i og rundt hovedkontoret, montørstasjoner eller anlegg.  Interesseavveining: Behandlingen av overvåkningsmaterialet skjer etter en vurdering hvor det er nødvendig for oss å overvåke for å sikre våre ansatte ved en eventuell truende situasjon, samt for å sikre eiendeler i forbindelse med tyveri og hærverk, samt sikring av anlegg i forhold til sabotasje. Opptak og logger håndteres i tråd med gjeldende regelverk.

2.        Informasjonskapsler (cookies)

For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvernet ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson (les om hva cookies er på http://no.wikipedia.org/wiki/Informasjonskapsel).

Kilde:
 Google Analytics

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.
Informasjonskapsler Google: unam, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, _ga, gat. 
Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Kilde: Facebook
Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse  informasjon og markedsføring på Facebook.
Informasjonskapsler: sb, fr, datrFacebook Connect, Facebook Custom Audience. Les mer om disse hos Facebook.

Kilde: Youtube.com
Formål: loggføre visninger og visningsdata om videoer. 
Informasjonskapsler: CONSENT, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC. Les mer om disse hos YouTube

Du godkjenner bruk av cookies ved å bruke vår nettside. Du kan trekke tillatelsen tilbake når som helst ved hjelp av innstillingene i nettleseren din.

3.       Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

TrønderEnergi bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. 
Databehandlere er nevnt i punkt 1.

4.       Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for, så lenge dette ikke er i konflikt med gjeldende lover og regler for oppbevaring av personopplysninger. Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke så lenge dette ikke er i konflikt med gjeldende lovverk for oppbevaring av særskilte personopplysninger.  Har du avgitt et samtykke du ønsker å trekke tilbake så kan du gjøre det her.

5.       Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside:  www.datatilsynet.no.  

For å ta i bruk dine rettigheter kan du kreve innsyn i personopplysninger om deg her, eller henvende deg til TrønderEnergi AS via e-post: firmapost@tronderenergi.no  eller telefon: 73 54 16 00. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Dette gjøres via web her, eller ved å sende e-post til firmapost@tronderenergi.no.

6.       Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

7.       Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her.  Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

TrønderEnergi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern, og om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss.