Gå til innholdet

Identitetsplattform

Energi for generasjoner

Vi var pionérer da vannkraften ble bygget ut og da Norges første vindpark ble satt opp. Først, ikke fordi det betyr noe i seg selv, men fordi noen må bane vei. TrønderEnergi skal fortsette å gå ansvarlig frem for å utvikle fremtidens energisystem. Vi bygger ut renere energi, skaper mer robuste nett og tilrettelegger for smartere løsninger. Vi gjør det i dag for å skape energi og verdi for generasjoner. Det er essensen av TrønderEnergi.

Fremover er klimaendringer den største utfordringen vår, mens ny teknologi byr på de største mulighetene. For å møte utfordringene skal TrønderEnergi Bane vei for Fornybarsamfunnet.

I Fornybarsamfunnet:

 • Tar vi i bruk mulighetene i ny teknologi, fornybar energi og store informasjonsmengder.
 • Er grensene mellom land, tjenester og produkter bygget ned.
 • Kan kundene våre ta energitjenestene for gitt.

TrønderEnergi baner vei for Fornybarsamfunnet for å redusere global oppvarming. Det er viktig når energisektoren er ansvarlig for ¼ av klimautslipp globalt. Vi er stolte av at TrønderEnergi leverer ren energi i Norge allerede i dag. Stolte, men ikke tilfredse. Vi ser fremover, og skal bidra globalt ved å ta i bruk mer fornybare energikilder og flere moderne energiløsninger.  

TrønderEnergi lover å ta ansvar for det du tar for gitt. Det er når du ikke tenker over hva vi gjør, at jobben vår er gjort. Derfor jobber vi hver dag for å utvikle, bygge og forbedre. Og når uværet har blåst trærne over ende, gjør vi alt vi kan for å fikse det. 

 ID plattform
 

Energi for generasjoner
 • Postadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 9483 Torgarden, 7496 Trondheim
  Fakturaadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 3240 Torgarden, 7439 Trondheim
  Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  Telefon: 73 60 30 00
  Kontakt oss
   
 • © TrønderEnergi AS | Personvern
  Webdesign og webutvikling: InCreo