Gå til innholdet
karusell_bidraget_uten link

TrønderEnergi-Bidraget

Hvem kan du søke på vegne av?

Alle kan søke, men det er først og fremst foreninger, lag, organisasjoner og fellesskap som vil motta støtte fra TrønderEnergi-Bidraget. Søkere må ha tilhold i Sør-Trøndelag.

Vi må dessverre prioritere veldig strengt på hvem som mottar støtte fra gang til gang. For at flere skal få har vi satt en øvre grense på 20.000 kroner pr bidrag. Det kan lønne seg å søke om bidrag under maksbeløpet.

Hvordan søker du?

Fyll ut skjema som du finner under  og send dette til oss.

Hvordan skjer tildeling av midler?

Vi vil prioritere støtte til de prosjektene vi mener treffer best på kriteriene som er satt. Mange vil dessverre ikke få midler den første gangen de søker. De som ikke får er hjertelig velkommen til å søke neste gang.

Når skjer tildelingen?

Bidraget legges ut til søking to ganger i året:

Første gang i mars med søknadsfrist 31. mars. Forventet tildeling april.

Andre gang i august med søknadsfrist 17. august. Forventet tildeling september.

Hva må du/dere gjøre?

- Siden dette er et bidrag, må det komme klart frem hva som er ditt/deres bidrag for å få gjennomføre dette.

- Avhengig av prosjekt kan det hende at vi ønsker at det skal komme frem at dette har blitt til med tilskudd fra TrønderEnergi-bidraget.

- Vi ønsker at det legges en plan for hvordan det skal fortelles om prosjektet (f.eks i sosiale medier), der det også fremkommer hvem de ulike bidragsyterne har vært. 

- I tillegg ønsker vi at du/dere beskriver hvorfor dere mener TrønderEnergi er en god partner for nettopp dette prosjektet

Lykke til!

Send søknad

Sponsorsøknader

Felter merket * er påkrevd.