Gå til innholdet
Logo med signatur

Spark* - for studenter som tør tenke annerledes

Spark* er TrønderEnergis store satsning på studentene i Trondheim. Sammen med landets sterkeste miljøer innenfor innovasjon og nyskaping har vi skapt en tjeneste for NTNU-studenter med en god forretningsidé. De som savner et godt råd fra en kompis med peiling. De som er nesten sikker på at det fins et marked, trenger bare en avsjekk før de går videre. De som trenger en prototype, men ikke aner hvor de skal gå for å få innpass på et av NTNUs mange verksted. De som ønsker å møte likesinnede for å dele oppturer og nedturer. De som trenger oppmuntring og noen som deler troen på at dette kan bli noe stort.

Spark* ble utviklet i et partnerskap mellom TrønderEnergi og NTNU. Her får studentene rådgivning til hvordan de skal jobbe videre med sine ideer. I tillegg til nyttige råd og formidling av kontakter og tjenester, tilbyr Spark* en ubyråkratisk finansieringstjeneste med navnet "Pengesprøyten".

Spark* ble etablert høsten 2013 og startet sin virksomhet for alvor i januar 2014. I løpet av sine tre første leveår hadde organisasjonen veiledet om lag 300 forretningsideer fra NTNU-studenter, og antallet stiger for hver dag. Tilbudet begynner å bli kjent også utover NTNU, og høster nysgjerrighet og interesse hos flere universitet og høgskoler som ønsker å få til noe lignende.

Følg med på @sparkntnu og www.sparkntnu.no.


 • Postadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 9481 Torgarden, 7496 Trondheim
  Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  Telefon: 73 60 30 00
  Kontakt oss
   
 • © TrønderEnergi AS | Personvern
  Webdesign og webutvikling: Increo