Gå til innholdet

Velkommen til TrønderEnergis Mediabank

Vår nye merkeplattform og tilhørende profil er en videreføring og tilpasning av tidligere profil. Vi har ikke endevendt på alt, men bygd videre på det som var bra og komplettert med elementer og uttrykk som skal forsterke det vi er og det vi står for.

TrønderEnergi sitt "nye merke" skal bidra til å differensiere oss tydeligere fra våre konkurrenter gjennom å benytte egenskaper som oppleves som ekte trøndersk.

Vi er eid av trøndere og det er noe som gjenspeiler personligheten i vår nye identitet. Trøndersk identitet representerer egenskaper som verdsettes høyt også på nasjonalt nivå. Det betyr at vår identitet også vil fungere godt utenfor Midt-Norge.

Mediabanken er laget med utgangspunkt i at alle som bruker den skal kunne gjøre dette i tråd med de føringer som er lagt til grunn.

Mediabanken skal benyttes av alle som på en eller annen måte skal uttrykke seg på vegne av TrønderEnergi og våre selskaper – på denne måten bygger vi sammen et sterkt merke, tuftet på de føringer som er lagt til grunn og vedtatt i konsernledelsen.

Spørsmål knyttet til manualen rettes til eli.flakne@tronderenergi.no.

Pressemeldinger og presserom finner du HER
Her finner du logoer, pressebilder, fonter og våre farger.
 • Postadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 9483 Torgarden, 7496 Trondheim
  Fakturaadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 3240 Torgarden, 7439 Trondheim
  Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  Telefon: 73 60 30 00
  Kontakt oss
   
 • © TrønderEnergi AS | Personvern
  Webdesign og webutvikling: Increo