Gå til innholdet
sommerstudenter-2021_adressa

Sommerstudenter

Vår erfaring er at unge mennesker gir oss perspektiver, energi og ny innsikt.

Derfor ser vi det som vinn - vinn å tilby sommerjobber til studenter.

Vi ser det som en del av vårt samfunnsansvar å gi unge mennesker en mulighet til å skaffe seg konkret arbeidserfaring, samtidig som vi ser det som en viktig del av å være åpen, modig og ansvarlig i en lærende organisasjon.

Hva kan du forvente som sommerstudent hos oss?

TrønderEnergi-konsernets sommerstudentprogram går over 6 uker med 3 ukers felles obligatorisk ferie i programmet. Oppstart er vanligvis i midten av juni med avslutning midt i august.

I denne perioden jobber studentene på spesifikke prosjektoppgaver som konsernet ønsker fokus på, i tillegg til at de er tilknyttet et felles faglig -og sosialt program. De vil få tildelt en mentor/prosjektleder som skal bistå dem i prosjektoppgaven. I tillegg vil det være koordinatorer som studentene forholder seg til. 

Her ser du en reportasje om sommerstudentene 2021 i MN24/Adressa.

Hvem er du?

Du er under utdanning og tilfredsstiller relevante krav i utlysningene.
Du er ÅPEN, deler din kunnskap og hjelper frem nye idéer. Du ønsker å utvikle deg selv, samtidig som du bidrar til vår felles utvikling og organisasjonens læring. Du er MODIG og tør å ta nye utfordringer. Du er opptatt av å prøve, feile og lære, og deler innsikten med dine kolleger. Du er ANSVARLIG og holder det du lover. Du tar deg tid til å lytte og er opptatt av et godt og nyskapende arbeidsmiljø. 

Slik finner du sommerstudent-stillinger  Vi annonserer når vi har ledige sommerstudent-stillinger på vår internett side, www.tronderenergi.no/jobb 

Søk på våre sommerstudentstillinger for 2022 her
 • Postadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 9483 Torgarden, 7496 Trondheim
  Fakturaadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 3240 Torgarden, 7439 Trondheim
  Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  Telefon: 73 60 30 00
  Kontakt oss
   
 • © TrønderEnergi AS | Personvern
  Webdesign og webutvikling: Increo