Gå til innholdet

Watts Up

161213-statsrad-tord-lien-taler-ved-apningen-av-watts-up
Norges første fornybarinkubator, Watts Up ble åpnet av daværende statsråd for Olje og energi, Tord Lien, i Trondheim i desember 2016.

Det er NTNU Accel som i samarbeid med TrønderEnergi står bak Norges første fornybarinkubator. Inkubatoren er plassert i toppetasjen på Energibygget ved Lerkendal i Trondheim – rett i nærheten av kunnskapsmiljøene på NTNU og SINTEF.

Inkubatoren skal være en oppstartsfabrikk der innovatører med nye ideer innen fornybar energi får hjelp til å utvikle ideene til vellykkede og lønnsomme bedrifter.

- Watts Up skal bidra til bærekraftige og fremtidsrettede energiløsninger, flere grønne arbeidsplasser og mer fornybar verdiskaping regionalt, nasjonalt og internasjonalt, sier daglig leder i NTNU Accel Haakon Skar.

Konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi er en av fødselshjelperne til fornybarinkubatoren.

- Kraftnæringen har manglet innovasjonskraft. Vi gjør nå flere grep for å bidra til å bøte på det, og samarbeidet med NTNU Accel og Watts Up er viktig i så måte. Målet er å få til bedre løsninger, flere grønne arbeidsplasser og mer verdiskaping med utgangspunkt i norske kunnskapsmiljøer og norsk kraftnæring sier konsernsjef i TrønderEnergi Ståle Gjersvold.

For mer informasjon om inkubatoren, kontakt:
Trond.Rikard.Olsen@tronderenergi.no Mobil: +47 93264568
 • Postadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 9481 Torgarden, 7496 Trondheim
  Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  Telefon: 73 60 30 00
  Kontakt oss
   
 • © TrønderEnergi AS | Personvern
  Webdesign og webutvikling: Increo