Gå til innholdet
Velkommen til Trondheim Maker Faire

Velkommen til Trondheim Maker Faire

26.08.2014

Besøk verdens største oppfinnerfestival i Trondheim til helgen.

Maker Faire er verdens største oppfinnerfestival – et familievennlig arrangement med oppfinnelser, kreativitet og ideer, og en feiring av gjør-det-selv bevegelsen. Skaperne (“Makers”) er alt fra teknologientusiaster til håndtverkere til hjemmebyggere til forskere til garasjeoppfinnere. De finnes i alle aldre og med alle bakgrunner. Målet med Maker Faire er å underholde, informere, bygge relasjoner og utvikle dette miljøet.

TrønderEnergi er stolt partner til skaperbevegelsen Trondheim Makers. Vi er en av mange teknologibedrifter som ønsker initiativet velkommen. Vår egen bransje står foran store endringer. Vi ønsker å hylle skaperne blant oss. Nye ideer og skapertrang bør løftes frem som et fortrinn når konkurransen øker og rammevilkårene endres.

Trondheim Maker Faire går av stabelen førstkommende helg på Torget i Trondheim. Fredag 29. og lørdag 30. august kl 10.00 - 16.00 finner dere 35 spennende små verksteder og utstillinger som skal trigge skapertrangen. På TrønderEnergis stand kan du måle effekten av din egenproduserte vannkraft og bygge vindmøller. Les mer om festivalen og utstillerne på http://www.trondheimmakerfaire.no. Arrangementet passer godt for alle skapere, fra de yngste til de eldste.

 

Velkommen til å leke og lære på Torget førstkommende helg!