Gå til innholdet
Rimeligst på nettleie

Rimeligst på nettleie

25.11.2016

Kunder av TrønderEnergi Nett har Trøndelags laveste nettleie. For en husholdningskunde med forbruk på 20 000 kWh i året utgjør det 1 912 kroner i besparelse sammenlignet med gjennomsnittet i landsdelen. Med denne tariffen er TrønderEnergi Nett ikke bare lavest i Trøndelag, men i hele Midt-Norge. 

- Vi er glad for å kunne tilby våre kunder Midt-Norges laveste nettleie. Vi har gjennom de siste årene gjennomført et omfattende arbeid for å bli mer effektive. Dette gir resultater i form av en svært konkurransedyktig nettleie, samtidig som vi evner å gjøre mer enn noen gang for å utvikle og vedlike strømnettet i vår region, sier nettdirektør Bård Olav Uthus.

Nettdirektør Uthus er derimot kritisk til myndighetenes avgiftsøkning på bruk av fornybar energi. De siste tre årene er avgiftene for å bruke strøm - elektrisitetsavgiften økt med 37 %. Mens avgiftene på bruk av fossil energi, diesel og bensin, er økt med rundt 4,5 % i samme tidsrom.  

- Offentlige avgifter og moms utgjør nå over halvparten av det du som kunde betaler i nettleie. Dette er en ren melking av landets nettkunder som jeg ikke liker, og som svekker konkurransekraften til fornybar energi i Norge, avslutter Uthus.

 • Postadresse (konsern): TrønderEnergi AS, Postboks 9481 Torgarden, 7496 Trondheim
  Leverings- og besøksadresse: TrønderEnergi, Klæbuveien 118, 7031 Trondheim
  Telefon: 73 60 30 00
  Kontakt oss
   
 • © TrønderEnergi AS | Personvern
  Webdesign og webutvikling: Increo