Gå til innholdet

Fra venstre: daglig leder Erik Jørum i Orkdal Energi og daglig leder i Loqal Alf Egil Husby under signeringen av avtalen mellom de to selskapene.

Loqal kjøper bredbånd i Orkdal

03.01.2013

PRESSEMELDING: Bredbåndsselskapet Loqal, som er eid av TrønderEnergi, og Orkdal Energi signerte i dag avtale der Loqal kjøper bredbåndsinfrastrukturen i Orkdal.
Loqal startet byggingen av bredbåndsinfrastruktur allerede i 2002, og har de siste fire fem årene hatt suksess med tilhørende meget god vekst. Selskapet har mer enn 26.000 bredbåndskunder ved utgangen av 2012. Omsetningen forventes å passere 160 MNOK i 2012, med et forventet resultat før skatt på opp mot 17 MNOK.

-Vi har en ambisjon om å bli den ledende bredbåndleverandøren i Midt-Norge og er i dag en betydelig aktør både i privatmarkedet og bedriftsmarkedet i regionen, sier daglig leder i Loqal AS Alf Egil Husby.

Loqal og Orkdal Energi har samarbeidet om utbygging i Orkanger regionen helt siden 2002. Orkdal Energi ser nå at den teknologiske utviklingen innenfor bredbånd krever økt fokus og må videreføres av aktører med bredbånd som hovedområde.

- Vi vil fortsatt samarbeide tett med Loqal, men føler nå at jobben er gjort innenfor bredbåndsområdet for vår del. Vi vil nå fokusere på nett og fjernvarme, sier daglig leder i Orkdal Energi Eirik Jørum.

Loqal er i dag inne på lista over de ti største i bransjen, og er største bredbåndsselskap med lokalt eierskap i Midt-Norge.

For nærmere opplysninger kontakt:
Daglig leder Erik Jørum, Orkdal Energi, mobil 959 23 554
Daglig leder i Loqal, Alf Egil Husby, mobil 922 66 850
Kommunikasjonssjef Kjell Dahle, mobil 958 97 774


Trondheim, 3.1.2013

Kjell Dahle
Kommunikasjonssjef
TrønderEnergi AS