Gå til innholdet

Invitasjon til foredrag for sykkelinteresserte

21.06.2010

Vår samarbeidspartner CK Nor har i forbindelse med sykkel NM utviklet to gode foredrag som vi ønsker å gi deg mulighet til å delta på. Her gjelder "først til mølla"- prinsippet. Vi har tilsammen 30 billetter pr. foredrag.
Meld din interesse på mail til: trond.stiklestad@hist.no – så fort som mulig. Du vil få beskjed om du er en av de heldige som blir trukket ut.

Treningsseminaret:
Tidspunkt: 25. Juni kl 1430 – 1600 – Olavshallen, Lille sal (Olavskvartalet)

Med Johan Kaggestad og Atle Kvålsvoll
Norsk sykkelsport er inne i en meget positiv utvikling med proffer som hevder seg i verdenstoppen samt mange voksende miljøer rundt om i landet. Mange unge utøvere har ambisjoner om å ble en ny Thor Hushovd eller Edvald Boasson Hagen. Store ambisjoner i ung alder fører ofte til gode resultater i aldersbestemte klasser og junior. Overgangen til seniorklassen er mer krevende og vi ser tendensen til at prestasjonene går nedover. Hva skyldes dette? Har det noe med langsiktig planlegging og innholdet i treningsarbeidet å gjøre? Guru i norsk utholdenhetsidrett Johan Kaggestad og tidligere proffsyklist, nå trener, Atle Kvålsvoll har klare meninger om dette. Stikkord i deres treningsseminar er målsetting og konsekvenser samt treningsinnhold i de ulike fasene i en utøvers utvikling. Her er det matnyttig innhold hvor man i tillegg til faglig påfyll også får eksempler på gode arbeidsverktøy til nytte for både utøvere og trenere.

Tour de France seminaret:
Tidspunkt: 25. Juni kl 1700 - 1830 – Olavshallen, Lille sal (Olavskvartalet)

Med Johan Kaggestad, Thor Hushovd og Atle Kvålsvoll
Thor Hushovd stiller til start i Tour de France for 10.gang, trener Atle Kvålsvoll har 6 starter mens Johan Kaggestad har kommentert verdens største sykkelløp for TV2 de 6 siste årene. Disse tre skal beskrive hvordan sirkuset Tour de France er for både utøver, trener og kommentator. Vi får innblikk i hvordan Thor forbereder seg både mentalt og fysisk, hvordan laget jobber sammen, oppturer og nedturer underveis og samspill trener-utøver. Johan vil ta oss med inn i Tour de France historien samt beskrive hvordan TV 2 teamet jobber sammen. Dette blir et lærerikt og underholdende seminar som får oss i Tour de France stemning 2 dager før NM fellesstarten.