Gå til innholdet

Bolla og Lillebillfestivalen

16.11.2012

Bolla og Lillebillfestivalen arrangeres for 5. gang 23. og 24. november og byr på egenprodusert teater og stykker produsert av andre, performance, dans, konserter og mye mer.
I år har de klart å få sitt yndlingsband fra Storbritannia, Mean Poppa Lean, til å komme og spille sin siste konsert før de legger opp. En imponerende bookingjobb, som sørger for en heidundrende avslutning på festivalen.

Planlegging og gjennomføring av et såpass stort arrangement som dette er et imponerende stykke arbeid av et ungt styre. Bare for å sette det i perspektiv: De som er ansvarlig for festivalen holder i disse dager på å ordne seg tilgang til nettbank, noe de ikke har vært gamle nok til tidligere. Ganske tøft gjort da å arrangere 7 konserter og 4 teateroppsetninger på to dager!

Det er for øvrig utrolig spennende å jobbe tett med og følge opp sånne grupper, som er så fulle av pågangsmot at det halve kunne vært nok. Under fjorårets festival feide stormen Berit inn over Trondheim og la hele underetasjen på ISAK under vann 2 ganger i løpet av helga – samtidig som vi fikk en vannlekkasje som la den ene scenen under vann. Dette har de helt glemt i år, og har bestemt seg for å sitte utendørs og selge billetter.

Festivalen er selvfølgelig støttet av TrønderEnergifondet. Man får ikke mer trøndersk energi enn dette.

Mer info og hele programmet her.